GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Ladders

Aluminium ladder kopen?

Een aluminium ladder koopt u eenvoudig en voordelig bij Jumbo Klimmateriaal. Wij hebben de ladders in allerlei soorten en maten. Het grootste voordeel van dit materiaal is dat het licht van gewicht is en daarmee makkelijk te verplaatsen tijdens het klussen. Daarbij biedt het de juiste stevigheid voor een veilige opstap bi...

Aluminium ladder kopen?

Een aluminium ladder koopt u eenvoudig en voordelig bij Jumbo Klimmateriaal. Wij hebben de ladders in allerlei soorten en maten. Het grootste voordeel van dit materiaal is dat het licht van gewicht is en daarmee makkelijk te verplaatsen tijdens het klussen. Daarbij biedt het de juiste stevigheid voor een veilige opstap bij elk gebruik.

Tips voor gebruik aluminium ladder

Plaats de ladder altijd op een vlakke ondergrond en zorg voor voldoende stabiliteit. Kies ook de juiste werkhoogte en ga voor schoenen met een stevig profiel voor optimale veiligheid. Ook vindt u in onze webshop diverse accessoires en onderdelen die het gebruik of het opbergen van uw aluminium ladder gemakkelijker maken. Denk hierbij aan handige muurbeugels, borging en transportbenodigdheden.

Aluminium ladder kopen

Aluminium ladders modellen

Ons brede assortiment biedt onder meer diverse schuif-, reform- en opsteekladders. Sommige hiervan zijn uitschuifbaar tot variabele hoogte, wat zorgt voor de juiste werkhoogte voor elke klus. Zo kunt u met bepaalde modellen wel tot wel meer dan 10 meter de lucht in. De meeste exemplaren zijn voorzien van brede anti-sliptreden, zodat u op elke hoogte veilig aan de slag kan. Dus of u nu op zoek bent naar een professionele aluminium ladder of voor een simpele doe-het-zelf klus, we hebben altijd de juiste voor u uit voorraad leverbaar. Eenvoudig besteld en uiteraard betrouwbaar bij u aan huis bezorgd; dat scheelt u een hoop gesjouw.

Enkele ladders

In ons assortiment vindt u twee soorten enkele ladders van aluminium. Zo hebben we een enkele rechte & een enkele met uitgebogen bomen voor u ter beschikking. De enkele rechte ladder is het eenvoudigste model in ons ladderassortiment. Het is gemaakt voor de simpele klussen. Het robuuste kokerboomprofiel met anti-slip laddersloffen en -sporten zorgen ervoor dat u altijd stevig en met grip op de aluminium ladder kunt staan. Het enige waar u uit hoeft te kiezen is de hoeveelheid sporten (treden) van de ladder. De enkele rechte begint vanaf 6 sporten met een maximum van 24 (er zijn géén oneven treden). Bij de enkele met uitgebogen bomen heeft u een keuze tussen 10, 12 of 14 sporten. Het grootste voordeel van de uitgebogen bomen is dat het meer stabiliteit biedt. De ladders zijn iets zwaarder (vanwege de bredere sporten), maar nog steeds erg gemakkelijk te verplaatsen of transporteren.

Magazijnladder

Tevens hebben wij een magazijnladder in ons assortiment. Deze aluminium ladder heeft veel overeenkomsten met het enkele rechte model met als grootste verschil dat de stropen of treden dieper zijn. De magazijnladders leveren wij exclusief inhanghaken en wandbeugels waarmee u de ladder dus gemakkelijk aan de wand zou kunnen monteren. Deze zijn uiteraard wel los bij ons verkrijgbaar. De magazijnladder is bij Jumbo Klimmateriaal verkrijgbaar in zes verschillende stropen: van 7 t/m 13 treden.

Opsteekladder & schuifladders

Bij Jumbo Klimmateriaal kunt u tevens terecht voor rechte opsteekladders en schuifladders. De opsteekladder kenmerkt zich door twee rechte ladders die door middel van vergrendelhaken gemakkelijk op stroken te plaatsen zijn. Hiermee heeft deze aluminium ladder een extra grote reikwijdte. De kleinste rechte opsteekladder met 2x6 sporten kan tot 290 cm komen terwijl de grootste variant van 2x18 sporten wel tot 943 cm kan komen. Het heeft veel overeenkomsten met de schuifladder, ware het niet dat er hier niet sprake is van vergrendelhaken, maar van rechte ladders die in elkaar geschoven zijn. Dit model begint vanaf de 2x14 sporten variant t/m de 2x22 sporten variant. Net als bij de opsteekladders zijn er geen varianten met een oneven aantal sporten per ladder.

Reformladders

Tot slot hebben we meerdere reformladders. Zo kunt u kiezen een reformladder met stabilisatiebalk (+ een uitschuifbare ladder) of een reformladder met uitgeschoven bomen (+ een uitschuifbare ladder). We hebben dus vier modellen met verschillende varianten door het aantal sporten. Kies een van de gewenste varianten en bestel gemakkelijk online via Jumbo Klimmateriaal. Ook voor accessoires, denk aan laddermatten en stabilisatiebalken, en losse onderdelen zoals ladderdoppen shopt u bij Jumbo Klimmateriaal.

Vragen of opmerkingen?

JumboKlimmateriaal biedt alle producten van Little Jumbo tegen uiterst scherpe prijzen. Zijn de ladders dus niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan ook eens bij de grote broer zoals de aluminium steigers of de kleinere variant op ladders: trappen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen (+31 (0) 50 313 0910) of te mailen (info@strijker-bv.nl).

Meer

Ladders Er zijn geen producten in deze categorie.