GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Trappen

Assortiment Trappen

In ons uitgebreide assortiment vindt u een mooie selectie aan diverse soorten trappen. Het aanbod bestaat uit zowel enkelzijdige als dubbelzijdige trappen, magazijntrappen en een aantal bordestrappen, die geschikt zijn voor zowel de doe-het-zelver als de professionele klusser. Daarnaast zijn de meestverkochte trappen de alumi...

Assortiment Trappen

In ons uitgebreide assortiment vindt u een mooie selectie aan diverse soorten trappen. Het aanbod bestaat uit zowel enkelzijdige als dubbelzijdige trappen, magazijntrappen en een aantal bordestrappen, die geschikt zijn voor zowel de doe-het-zelver als de professionele klusser. Daarnaast zijn de meestverkochte trappen de aluminium trap en de dubbele trap. Onze trappen variëren in aantal treden, werkhoogte en waar de trap voor geschikt is. 

Bekijk vooraf goed waar u de trap voor wil gebruiken en maak op basis daarvan uw keuze. Heeft u behoefte aan een stukje advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Meer

Trappen Er zijn geen producten in deze categorie.