GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Steigers

Aluminium Steiger kopen?

Bij een grote renovatie of schilderwerk op hoogte komt een aluminium steiger goed van pas. Het huren daarvan is voor een langere periode vaak duurder dan er eentje kopen. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse vouw- en rolsteigers van verschillende merken in meerdere hoogtes. Daarbij bieden we ook diverse accesso...

Aluminium Steiger kopen?

Bij een grote renovatie of schilderwerk op hoogte komt een aluminium steiger goed van pas. Het huren daarvan is voor een langere periode vaak duurder dan er eentje kopen. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse vouw- en rolsteigers van verschillende merken in meerdere hoogtes. Daarbij bieden we ook diverse accessoires en onderdelen die het gebruik vereenvoudigen en/of beveiligen.

Vouwsteigers

Een aluminium steiger in de vorm van een vouwsteiger gezocht? Onze Minimax vouwsteiger is leverbaar in verschillende sets. De basis is een lichtgewicht Wisadeck antislip-platform dat gemakkelijk op te zetten is en met de extra opbouwsets snel uit te breiden naar een hogere steiger tot een werkhoogte van maximaal 7,70 meter. Ingeklapt is een opvouwbaar model zeer compact en dus makkelijk te transporteren of op te bergen.

Aluminium steiger kopen

Rolsteigers

Bent u op zoek naar een professionele rolsteiger, ga dan voor de BoSS Professional. Dit is het meest verkochte rolsteigersysteem in Europa en dat is natuurlijk niet voor niets. Het systeem is zo ontworpen dat het ook door 1 persoon veilig, makkelijk en snel opgebouwd kan worden. Daarmee is dit model ook ideaal voor klussen in kleinere ruimtes. Toch is hij ook op te bouwen tot een werkhoogte van 6,20 meter. Alle delen passen eenvoudig door de deuropening, waardoor deze aluminium steiger gemakkelijk te transporteren is.

Jumbo steigers


Daarnaast bieden we ook rol- en vouwsteigers van het merk Jumbo aan. Variërend in hoogte en breedte is er altijd een model op voorraad dat geschikt is voor uw klus. Van een los vouwdeel tot een compleet stuc-vouwsteiger, bij Jumbo Klimmateriaal vindt u gegarandeerd uw aluminium steiger.

Onderdelen & accessoires voor aluminium steigers

Voor de meeste types in ons assortiment bieden we ook diverse accessoires en onderdelen. Daarbij kunt u denken aan een steigerslot, wielen, steiger borging, scharnieren, koppelingen, netten en spindelsets voor uw aluminium steiger. Al deze accessoires zijn uiteraard te vinden op de site van Jumbo Klimmateriaal.

Is een steiger prijstechnisch iets te gortig, bedenk dan ook of u uw werkzaamheden met een ladder kunt verrichten. Wij bieden diverse hoogwaardige aluminium ladders van het topmerk Little Jumbo. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0) 50 313 0910 of mail ons via info@strijker-bv.nl.

Meer

Steigers Er zijn geen producten in deze categorie.