GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Aluminium Trap

Aluminium Trap kopen?

Een aluminium trap is maar al te vaak onmisbaar voor die momenten dat u wenste dat u wat net langer was. Voor de doe-het-zelver die een klus op hoogte wil afwerken, voor de huisschilder die ook de bovenkant van het kozijn netjes wil schilderen of om die nieuwe lamp op te hangen boven de keukentafel. Maak het voor u zelf mak...

Aluminium Trap kopen?

Een aluminium trap is maar al te vaak onmisbaar voor die momenten dat u wenste dat u wat net langer was. Voor de doe-het-zelver die een klus op hoogte wil afwerken, voor de huisschilder die ook de bovenkant van het kozijn netjes wil schilderen of om die nieuwe lamp op te hangen boven de keukentafel. Maak het voor u zelf makkelijk en doe voortaan de klusjes in samenwerking met de handige aluminium trappen van Jumbo Klimmateriaal. Deze lichtgewicht aluminium trap is de ideale oplossing voor iedere klus in en om het huis. 

Voordelen aluminium trap

Eenvoudig in gebruik, makkelijk in en uit te klappen en dankzij het stabiele tussenstuk heeft u altijd een plek om het gereedschap of die emmer even neer te zetten, zodat u een extra hand vrij heeft. De treden zijn door de aluminium kokerboom heen gemonteerd, dit zorg voor optimale stevigheid van de aluminium trap. Daarnaast zijn ze voorzien van anti-slipmateriaal voor extra comfort en veiligheid tijdens eventuele werkzaamheden. Ook de voeten van de trap van aluminium zijn robuust en voorkomen het wegglijden van de trap. Het lichte gewicht maakt dat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen, inklappen en opbergen.

Aluminium klustrap 3 treden

Klustrap 3 treden

In ons assortiment hebben we vele soorten Aluminium klustrappen, zoals de kleinste versie; de aluminium klustrap met 3 treden. Deze trap is erg licht van gewicht en is ideaal voor de klusjes op kleinere hoogte zoals bijvoorbeeld het stucadoren van de muren, of wat te denken om een schilderij op te hangen. Zoals alle trappen van Jumbo Klimmateriaal is deze trap uiteraard ook voorzien van anti-slip kunststof voeten waardoor de trap niet weg zal glijden. De treden van de aluminium trap zijn degelijk bevestigd voor een hoger werkcomfort. bekijk hier de klustrap met 3 treden.

Aluminium trappen en bordessen

Bij Jumbo Klimmateriaal hebben we vele trappen en bordessen in alle soorten en maten, dus voor iedere klus is er wel een passende trap of eventueel een bordes te vinden. Een trap maakt ieder klusje een stuk makkelijker, stel er moet een lamp vervangen worden, dan is een aluminium trap een must. De trappen van Little Jumbo zijn van hoge kwaliteit en daarnaast zeer gebruiksvriendelijk. Bekijk ons ruime aanbod aan trappen en bordessen en maak het voor u zelf gemakkelijk tijdens klusjes in en om het huis. Zorg er voor dat de aluminium trap altijd op een vlakke ondergrond geplaatst wordt, dit zorgt namelijk voor voldoende stabiliteit, wat natuurlijk belangrijk is als u op een trap werkt. Daarnaast is het van belang dat u altijd zorgt voor de juiste werkhoogte, dit om eventuele rug of nekklachten te voorkomen. Naast ons assortiment aan trappen en bordessen hebben we ook vele accessoires en onderdelen die het werken met of op een trap nog makkelijker kunnen maken.

Assortiment klustrappen

Met een divers aanbod in afmetingen en uitvoeringen, hebben we altijd een geschikt exemplaar voor u beschikbaar in het assortiment. De laagste klustrap heeft 3 treden, de hoogste heeft er zelfs 8. Is dit nog niet de hoogte die u nodig heeft voor de eventuele klus die u moet uitvoeren? Geen probleem want in ons assortiment hebben we uiteraard ook ladders en steigers waarmee u veilig en probleemloos op een nog grotere hoogte kunt werken.

Meer

Aluminium Trap Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items